Csökkenése a gyermekek számáraSzívesen látott!

A mi házunk, "Haus Oberpolzberg" 800m magasságban fekszik, erdok é rétek között, messze a zajos forgalomtól, csendes és napos környéken.

2 Apartmánok

kényelmesen és izlésesen vannak berendezve. Minden apartmánnak van erkélye a déli oldalon, tévé szatelittel és rádióval. A konyhák felszerelése teljes. A legkissebb gyerekek számára ágyak és etetoszékek vannak elkészíte, hozzáfizetés nélkül. Könyvek és játékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt rendelkezésre állnak.

 

Ár 2 éjjel

24.12.2013-23.12.2014

- 2 személyek

Euro 50,00

3 személyek

Euro 55,00

4 személyek

Euro 60,00 - 65,00

5 személyek

Euro 70,00

6 személyek

Euro 75,00

 

 

A végén tiszitítás

Euro 20,00   -   40,00

Gyermek árengedmény

 

7 napi díj - 6 napi ára

 

 

 

Idegenforgalmi adó

Euro 1,50

 

 

Nyáron:
Tölcsenek szép szabadságot együtt a turizmussal, hegyi biciklizéssel, vagy a Nordic Walkingal megjelöt pályakon amelyek a háznál kezdodnek. Úszhatnak az Ötscherlandi strandon Gamingban, vagy a közel fekvo Lunzer Seeben. Kulturélmények lehetnek Kartauseeben Gamingban, azonkivül utazhatnak nosztalgikus vonattal Ötscherland-Express Kienbergbol-Lunz am Seebe és vissza. Vagy egyszerüen feküdni a mi rétünkön, vagy ´szni a mi fedett uszodánkban. Este lehet grillezni és üldögélni a tuz mellet.

 

 

Télen:
A közeli Lackenhof am Ötscherben (10km), Maiszinken Lunz am Seeben (5km) a Hochkarban (25km) lehet síelni és snowboardozni. A pályák igény szerint vannak felosztva. As ötscher körneyéki sívidék mindenekelött a családi síelésre alkalmas. A legkisebbeket a Sunny Kids Park várja varázsszönyeggel és gyermekfelügyelettel, a nagyobbak választhatnak az idöméréses versenypálya, az izgalmas Cross Trail pálya, illetve a wzabadadstílusú síelésre és hódeszkásra alkalmas Snowpaark között. Az új, négyszemélyes ülölifttel kényelmesen elérhetö a Kis Ötscher. A felvonó hegyi állomásától kék, piros és fekete jelzésü sípályák várják a síelöket.